Trustpilot
CIS Tax Return - Recuperare Taxe Constructii UK - EuroWin Solutions

CIS Tax Return – Recuperare Taxe Constructii UK

Dacă lucrați în industria construcțiilor din Marea Britanie, este posibil să fiți eligibil pentru a recupera o parte din taxele plătite prin Schema Industriei Construcțiilor (CIS). Însă, acest proces poate fi complicat și necesită o înțelegere clară a cerințelor fiscale și a documentelor necesare. În acest ghid, vom explora ce reprezintă Schema CIS, ce documente sunt necesare pentru recuperarea taxelor și cum Eurowin Solutions,  firmă de contabilitate autorizată în UK, vă poate ajuta să recuperați suma maximă din taxe, respectând în același timp regulatiile HMRC.

Ce este Schema Industriei Construcțiilor (CIS)?

Schema Industriei Construcțiilor (CIS) este un sistem fiscal aplicabil lucrătorilor din industria construcțiilor și contractorilor din Marea Britanie. Această schemă implică reținerea unei părți din plățile efectuate către subcontractori de către contractorii lor și trimiterea acestor sume către HM Revenue and Customs (HMRC). Scopul principal al schemei este de a preveni evaziunea fiscală și de a asigura colectarea corectă a impozitelor.

Ce documente sunt necesare pentru recuperarea taxelor prin Schema CIS?

Pentru a recupera taxele plătite prin Schema CIS, veți avea nevoie de următoarele documente:

1. CIS Deductions  Statement / Payslips și după caz formulare fiscale P60 sau P45: Aceste documente atestă veniturile și taxele plătite într-un an fiscal și sunt esențiale pentru a demonstra veniturile obținute și sumele de impozit plătite.

2. Extras de Cont bancar care sa acopere întregul an fiscal . În UK anul fiscal se desfășoară în în perioada 06 Aprilie – 5 Aprilie.

3. Chitanțe sau facturi pentru cheltuieli legate de munca dvs.: Orice cheltuieli legate de munca dvs., cum ar fi echipamente, materiale sau costuri de transport, pot fi utilizate pentru a scădea profitul dvs și a recupera mai multe taxe.

Cum vă poate ajuta Eurowin Solutions să recuperați suma maximă din taxe?

Eurowin Solutions, firmă de contabilitate autorizată în UK, specializată în asistența clienților din industria construcțiilor în recuperarea taxelor prin Schema CIS. Cu o echipă de contabili experimentați și cunoștințe solide în domeniul fiscalității britanice, Eurowin Solutions vă poate oferi următoarele avantaje:

 • Expertiză profesională în recuperarea taxelor CIS, asigurându-vă că obțineți suma maximă la care aveți dreptul.
 • Respectarea riguroasă a regulamentelor HMRC pentru a evita riscurile și problemele fiscale.
 • Asistență personalizată în întocmirea și depunerea documentelor necesare pentru recuperarea taxelor.
 • Transparență și comunicare constantă pentru a vă ține la curent cu progresul procesului de recuperare a taxelor.

Avantajele colaborării cu EuroWin Solutions

 • Rambursare maximă din taxe
 • Servicii contabile profesionale, 12 ani de activitate
 • Clienti multumiti. Rating Excellent pe TrustPilot
 • Suntem clasati locul 2 in TOP Contabili UK pe TrustPilot
 • Protejarea datelor tale. Nu avem nevoie de HMRC user si parola
 • Rambursarea taxelor în 3-10 zile lucrătoare direct în contul tău
 • Fără comisioane din taxe

 

Ce spun client nostrii:

 

Suntem disponibili pentru a vă oferi asistență și răspunsuri la întrebările dvs. Nu ezitați să ne sunați pentru orice solicitare sau informație suplimentară.

02030 869209; 07879 310347; 07481 820820; 07593 287117

 

 

 

Call Now Button